VERKKOKAUPPA

Helppokäyttöinen verkkokauppa monipuolisilla maksutavoilla.

VERKKOKAUPAT

Verkkokauppamme toteutetaan maailman suosituimmalle, helppokäyttöiselle ja ilmaiselle WooCommerce alustalle. Kaikkiin verkkokauppakokonaisuuksiimme sisältyy suosituimmat maksutavat.

Valitse sopiva verkkokauppakokonaisuus.

BASIC

BASIC-verkkokauppa soveltuu erinomaisesti pienelle verkkokaupalle. Verkkokauppaan sisältyy kaikkien pankkien maksupainikkeet, luottokorttimaksut ja esim. Everyday-joustoluotto.

590,00 €

Lue lisää

ADVANCED

ADVANCED-verkkokauppa soveltuu erinomaisesti laajemman valikoiman verkkokaupalle. Verkkokauppaan sisältyy kaikkien pankkien maksupainikkeet, luottokorttimaksut ja esim. Everyday-joustoluotto. Verkkokaupan ulkoasu muokataan yrityksesi väreihin ja ilmeeseen sopivaksi.

690,00 €

Lue lisää

PRO

PRO-verkkokauppa soveltuu erinomaisesti lähes kaikille verkkokaupoille. Verkkokauppaan sisältyy kaikkien pankkien maksupainikkeet, luottokorttimaksut ja esim. Everyday-joustoluotto. Verkkokaupan ulkoasu muokataan yrityksesi väreihin ja ilmeeseen sopivaksi. Lisäksi verkkokaupassa on tuotevertailu, Facebook tykkää/jaa painike ja suosikit ominaisuudet.

840,00 €

Lue lisää

PREMIUM

PREMIUM-verkkokauppa on kattavin pakettimme ja se soveltuu erinomaisesti lähes kaikille verkkokaupoille. Verkkokauppaan sisältyy kaikkien pankkien maksupainikkeet, luottokorttimaksut ja esim. Everyday-joustoluotto. Verkkokaupan ulkoasu muokataan yrityksesi väreihin ja ilmeeseen sopivaksi. Lisäksi verkkokaupassa on tuotevertailu, Facebook tykkää/jaa painike, suosikit ominaisuus, sekä Mega-Menu.

990,00 €

Lue lisää

Nyt tarjoamme webhotellin vuodeksi maksutta kaikkiin verkkokauppoihiin! ( Arvo 82,80€ )

Tilaa verkkokauppa

©2015. uudetkotisivut.fi