Powered by ZigaForm version 3.9.9.6.9

Kotisivujen ominaisuudet

Saat kotisivut ominaisuuksilla, joita tarvitset parempien tulosten saavuttamiseksi

Nykyaikaiset kotisivut

Nykyaikaiset WordPress kotisivut voidaan räätälöidä juuri sellaisiksi kuin sinä haluat. Hyvin toteutetut kotisivut lisäävät myyntiä ja parantavat asiakastyytyväisyyttä antamalla ammattimaisen sekä luotettavan kuvan yrityksestäsi.

Kaikkiin kotisivuihimme sisältyy runsaasti kotisivuillesi hyödyllisiä ja tarpeellisia ominaisuuksia, jonka lisäksi voit laajentaa sivustoasi haluamillasi lisäominaisuuksilla tarpeen mukaan. Kotisivuihisi sisältyvät ominaisuudet auttavat kotisivujasi löytymään tehokkaasti hakukoneista tekemään sivuston käytöstä helppoa ja palvelemaan kotisivujesi kävijöitä paremmin.

Kotisivuihin sisältyvät perusominaisuudet

Räätälöity ulkoasu

Yksilöllisellä ja ammattimaisella ulkoasulla annat uskottavan kuvan yrityksestäsi. Suunnittelemme ulkoasun toiveidesi perusteella ja saat ulkoaasun aina kommentoitavaksi ennen kotisivujen toteutusta.

Helppo käytettävyys

WordPress sisällönhallintajärjestelmän ja Elementor editorin avulla voit luoda kotisivuillesi juuri sellaista sisältöä kuin haluat, ilman koodaustaitoja. Palveluumme sisältyy aina perehdytys kotisivujen käyttöön.

Toimii kaikilla laitteilla

Kotisivusi mukautuvat kaikille laitteille suurista työpöytänäytöistä pienemmällä näytöllä varustettuihin mobiililaitteisiin tarjoten sinulle ja asiakkaillesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Kävijäseuranta

Google Analytics kävijäseurantatyökalun avulla saat tarkkaa ja arvokasta tietoa kotisivuillasi vierailevista kävijöistä. Kattavan raportoinnin saat halutessasi myös graafisina malleina.

Hakukoneystävällisyys

Kotisivusi suunnitellaan löytymään tehokkaasti myös hakukoneista, ja asennamme kotisivuille työkalun, joka tekee hakukoneoptimoidun sisällön tuottamisesta helpompaa.

Yhteydenottolomake

Lisäämme kotisivuillesi yhteydenottolomakkeen, jolla kiinnostuneet kävijät voivat helposti ottaa yritykseesi yhteyttä. Yhteydenottolomake on roskapostisuojattu ja saat yhteydenotot suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Maksuton tuki & käyttökoulutus

Emme jätä sinua yksin uusien kotisivujesi kanssa. Kaikkiin kotisivuihimme sisältyy maksuton käyttökoulutus, jonka jälkeen hallitset kotisivujasi vaivatta. Jos sinulle tulee myöhemmin lisää kysymyksiä nettisivuista, asiakaspalvelumme on apunasi.

Takuu

Tiedämme palvelumme laadun. Kaikilla kotisivuillamme on 100% tyytyväisyys-, toimivuus- ja hintatakuu. Takaamme että kotisivusi toimivat moitteetta, olet ulkoasuun tyytyväinen, eikä hintamme muutu sovitusta tai saat kaikki rahasi takaisin.

Kaikki kotisivujen perusominaisuudet eivät sisälly EASY-kotisivupakettiin.

Laajenna kotisivujasi tarvitsemillasi lisäominaisuuksilla

Blogi / Uutiset

Kirjoita blogia, julkaise ajankohtaisia tiedotteita tai mitä haluatkaan. Blogi- / uutistoiminnoilla pidät asiakkaasi tietoisina yrityksesi ajankohtaisista asioista.

Monikieliset kotisivut

Asennamme kotisivuillesi kielivalinnat ja voit palvella asiakkaitasi heidän omalla äidinkielellään. Kotisivujen muokkaaminen eri kielillä onnistuu helposti.

Ajanvarauskalenteri

Haluatko tarjota nettiajanvarauksen palveluillesi tai vaikka vuokrata kiinteistöjä tai huoneita kotisivuillasi. Asennamme tarvitsemasi ajanvarauskalenterin kotisivuillesi.

Tapahtumakalenteri

Kerro sivustosi vierailijoille mitä, milloin ja missä tapahtuu ja myy vaikka lippuja tapahtumiin kalenterin kautta. Asennamme tarpeesi mukaisen tapahtumakalenterin palvelemaan yritystäsi.

Verkkokauppa

Aloita kaupanteko suoraan kotisivuillasi. Voit myydä tuotteita ja palveluja helpon WooCommerce verkkokaupan avulla tai vaikka kerätä lahjoituksia esimerkiksi yhdistykselle. Kauppaan on saatavilla monipuoliset maksu- ja toimitustavat valintasi mukaan.

Sosiaalisen median integrointi

Kytkemme kotisivusi Facebookkiin tai Twitteriin. Kerää tykkäyksiä, näytä Facebookpäivitykset kotisivuillasi, Twiittaa Twitter päivityksesi tai näytä vaikka Instagram kuviasi suoraan kotisivuillasi.

Extranet

Näytä haluamasi sisältö vain kirjatuneille kävijöille. Voit itse päättää sisällön, joka on kaikille julkinen tai näkyvissä vain kirjautuneille kävijöille. Voit itse luoda asiakkaillesi tunnukset tai antaa kaikkien halukkaiden rekisteröityä – sinä päätät.

Kuvagalleria

Asennamme kotisivullesi erinomaisen kuvagallerian, jota on helppo käyttää. Kuvagalleria on tehokas tapa esitellä vierailijoille työnäytteitäsi tai tuotteitasi. Kuvien määrää ei ole rajoitettu, lisää niin paljon kuvia kuin haluat.

Sisällöntuotanto

Hyvä teksti antaa paremman ensivakutelma ja saa lukijat toimimaan haluamallasi tavalla. Huono teksti vastaavasti karkottaa potentiaaliset asiakkaat muualle. Säästä aikasi omaan liiketoimintaasi ja jätä tekstin kirjoittaminen meille. Lue lisää…

Muuta mukavaa...

WordPress kotisivuilla vain mielikuvitus on rajana. Kerro meille mitä sinä haluasit kotisivuiltasi ja me toteutamme sen sinulle. Jos haluamaasi toiminnallisuutta ei löydy helposti räätälöitävänä lisäosana, teemme sen alusta loppuun itse juuri sinun yrityksellesi.

Miten saan uudet kotisivut?

Helposti - jätä meille yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella ja soitamme sinulle pian. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

Kerro meille minkälaiset kotisivut haluaisit, olemme pian yhteydessä!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme