Powered by ZigaForm version 3.9.9.6.9

Kotisivupaketit

Valitse sopivin kokonaisuus ja me teemme yrityksellesi tyylikkäät kotisivut

Valitse yrityksellesi sopivin kotisivupaketti

Valittavana on 4 erilaista kotisivupakettia, jotka eroavat toisistaan hinnaltaan ja ominaisuuksiltaan. Jokainen paketti voidaan räätälöidä juuri toiveidesi mukaisesti. Laita viestiä asiakaspalveluumme ja autamme sinua valitsemaan juuri oikean ratkaisun yrityksesi uusiksi kotisivuiksi.

Kaikkiin kotisivupaketteihin sisältyy helppokäyttöinen Drag & Drop kotisivueditori, jolla muokkaat kotisivujasi ilman koodaustaitoja hetkessä. Editoria voit käyttää tietokoneella pelkän internet-yhteyden kautta mistä- ja milloin vain, eikä erillisiä ohjelmistoasennuksia tarvita. 

EASY

95 alv 0%
  • EASY-kotisivut on edullinen kotisivupaketti, jos haluat itse luoda kotisivuillesi sisällön valmiiseen ulkoasumalliin. EASY-kotisivut toimitetaan valmiiksi asennettuna valisemallasi ulkoasulla ja sinä muutat sivuille vain sisällön ja tyylin.
EDULLINEN

BASIC

365 alv 0%
  • BASIC-kotisivut soveltuvat yrityksille, jotka haluavat pienet ja ytimekkäät kotisivut. Sivusto sopii erinomaisesti yrityksen käyntikortiksi netissä tai landingpage-markkinointisivuksi. Sivusto toteutetaan hakukoneystävälliseksi.

PRO

545 alv 0%
  • PRO-kotisivut ovat mainio valinta yrityksille, jotka haluavat sivustolleen jo enemmän sisältöä. Hakukoneystävälliseen sivustoon sisältyy 3-5 yksilöllisesti suunniteltua sivua ja runsaasti ominaisuuksia.
SUOSITUIN

PREMIUM

765 alv 0%
  • PREMIUM-kotisivut ovat mainio valinta yrityksille, jotka haluavat sivustolleen jo enemmän sisältöä. Hakukoneystävälliseen sivustoon sisältyy 6-9 yksilöllisesti suunniteltua sivua ja runsaasti ominaisuuksia.

Miten saan uudet kotisivut?

Helposti - jätä meille yteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella ja soitamme sinulle pian. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

Kerro meille minkälaiset kotisivut haluaisit, olemme pian yhteydessä!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme

© 2019. Uudet Kotisivut.