Powered by ZigaForm version 3.9.9.6.9

LOGOSUUNNITTELU

175€

+alv.

LOGON SUUNNITTELU

Logo on tärkeä osa yrityksen imagoa, koska ammattimainen ja tyylikäs logo herättää luottamusta ja luo tunnettavuutta asiakkaissasi.

Toimitamme valmiin logon painovalmiissa tiedostumuodossa painatusta varten ja tavallisissa tiedostomuodoissa omaan käyttöön. Saat logon aina myös vektoritiedostossa, jolla logoa voi suurentaa rajattomasti tarkkuuden heikentymättä ja sen voi painaa mille tahansa pinnalle.

Jos suunnittelemamme logo ei miellytä sinua, voit koska vain perua tilauksesi emmekä laskuta sinulta euroakaan.

  • Logosuunnittelulla on aina 100% tyytyväisystakuu
  • Rajattomasti muutoskierroksia
  • Saat valmiiseen logoon rajattoman käyttöoikeuden
  • Toimitamme valmiin logon useassa tiedostumuodossa

Logon suunnittelu vaiheittain

01

Tilaa logo

Tilaa logosuunnittelu ja kerro meille toiveistasi tilauksen yhteydessä

02

Luonnos

Saat normaalisti parissa päivässä 2-4 ehdotusta uudesta logostasi kommentoitavaksi

03

Muutokset

Toivo muutoksia ehdotuksiimme – saat uuden logoehdotuksen arvioitavaksi

04

Valmis logo

Toimitamme uuden logosi useissa tiedostomuodoissa valmiina käytettäväksi

Kuinka paljon tyylikäs logo maksaa?

Logosuunnittelu maksaa meillä vain 175€ + alv. Logn hinta on aina sama, riippumatta logon sisällöstä tai muutoskierrosten määrästä.

Logo toiveidesi mukaan

Moni logojen suunnittelija lataa netistä valmiin logopohjan, joka hienosäädetään värien yms. osalta asiakkaalle sopivaksi. Ongelma tässä on, että samankaltaisia logoja saattaa tulla useampia vastaan ja yksilöllinen brändi-ilme jää haaveeksi. Graafikkomme suunnittelee yrityksellesi tyylikkään ja edullisen logon yli 10 vuoden kokemuksella, joka on alusta loppuun mietitty sekä piirretty ilman valmiita mallipohjia ja saat logon jollaista ei ole toista. 

Logosuunnittelussamme on aito 100% tyytyväisyystakuu. Saat logosuunnittelun ilman pienintäkään riskiä, koska emme myöskään laskuta etukäteen logosta euroakaan. Voit päättää tilauksen milloin vain, jos et ole tyytyväinen.

Olemme suunnitelleet jo satoja logoja yrityksille ja yhdistyksille ja logosuunnittelumme hinta on erittäin edullinen verrattuna moniin muihin toimijoihin. Miksi maksaa logosta monta sataa euroa, kun saat saman edullisemmin. Ja jos ei miellytä – ei myöskään maksa mitään. Tilaa logo nyt tyytyväisyystakuulla!

Ota yhteyttä

Kerro meille minkälaiset kotisivut haluaisit, olemme pian yhteydessä!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme