Powered by ZigaForm version 3.9.9.6.9

Responsiiviset kotisivut

Toteutamme responsiiviset kotisivut, jotka toimivat sujuvasti kaikilla laitteilla.

Responsiiviset kotisivut yritykselle

Toteutamme responsiiviset kotisivut yritykselle edullisesti. Kaikki toteuttamamme kotisivut mukautuvat käytettävän näytön mukaan ja tarjoavat näin erinomaisen kotisivujen käytettävyyden laitteesta riippumattta.

Responsiivisuus tarkoittaa yksinkertaisesti mukautuvuutta. Sivusto ja sen toiminnallisuudet mukautuvat käyettävän laitteen näytön koon mukaan. Responsiivisella toteutuksella voidaan esimerkiksi mobiililaitteilla (pienempi näyttö) jättää haluttuja osioita tai kuvia näyttämättä, jolloin sivuston latausnopeus mobiililaitteilla paranee. Voit valita juuri kuten haluat, Elementor kotisivueditorissa on toiminnallisuus jolla voit helposti muokata sivuja erikseen myös tableteille ja älypuhelimille.

Yhdet kotisivut edullisesti kaikille laitteille

Responsiivisuuden ansiosta erillisiä mobiilisivuja ei enää nykyään tarvita ja yhdet nettisivut yritykselle riittävät. Voit helposti muokata kotisivujen hallintapaneelissa sivuja erikseen älypuhelin, tabletti- ja työpöytä näkymässä. Voit tarjota kotisivullasi laitteesta riippuen juuri haluamaasi sisältöä ja parantaa sivuston käytettävyyttä.

Responsiivisuus huomioi myös tulevan, kun laitteet monipuolistuvat ja kehittyvät jatkuvasti. Responsiivinen kotisivu toimii täydellisesti myös tulevaisuudessa, eikä sinun tarvitse tehdä joka vuosi uusia kotisivuja yrityksellesi laitteiden kehittyessä.

Ota yhteyttä

Kerro meille minkälaiset kotisivut haluaisit, olemme pian yhteydessä!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme