Powered by ZigaForm version 3.9.9.6.9

Kysyttyä uusista kotisivuista

Täältä löydät vastauksia yleisimpiin meille esitettyihin kysymyksiin

Nykyään ihmiset etsivät tietoa netistä päivittäin ja suurimmaksi osaksi älypuhelimilla tai tableteilla. Palvelujasi etsivät asiakkaasi muodostavat usein yrityksestäsi ensivaikutelman jo kotisivujesi perusteella. Jos kotisivusi eivät toimi sujuvasti kaikilla laitteilla ja ole uskottavat, menetät todennäköisesti asiakkaita.

 

Me teemme yrityksesi brändin mukaiset kotisivut, jotka toimivat sujuvasti kaikilla laitteilla ja ovat käytettävyydeltä sekä ulkoasultaan ammattimaiset.

Mikä on sivujen käyttötarkoitus ja mitä haluat saavuttaa uusilla kotisivuillasi?

Haluatko kotisivujen kautta uusia asiakkaita, ajanvarauksia, lahjoituksia, hakemuksia vai haluatko vain yrityksellesi ”käyntikortin” nettiin?

 

Mikä on sivujen rakenne ja mitä sivuja uusilla kotisivuilla pitäisi olla?

Miten sivusi otsikoidaan, jotta saat asiakkaillesi ja hakukoneille kerrottua sivujesi sisällön. Otsikon kannattaa vastata mahdollisimman tarkasti sivun aihetta ja sisältöä, koska asiakkaasi etsivät tietoa hakusanoilla ja hakukoneet pyrkivät tarjoamaan hakusanalle relevanttia sisältöä. Lue lisää blogistamme.

 

Mikä on kotisivuillesi asennettu sisältöeditori (page builder)?

Tulet todennäköisesti muokkaamaan kotisivujesi tekstejä, kuvia ja muuta sisältöä jossakin vaiheessa. Mitä parempi editori, sen helpompaa ja monipuolisempaa omatoiminen muokkaaminen on – eikä sinun tarvitse maksaa ulkopuoliselle koodarille joka asiasta erikseen. Elementor on meidän ja monen muun mielestä maailman paras kotisivueditori ja sen PRO versio sisältyy kaikkiin kotisivutoteutuksiimme.

Kotisivuillesi asennetaan ehkä maailman paras page builder, eli kotisivujen rakennustyökalu: Elementor PRO. Helpolla drag & drop toiminnolla raahaat haluasi osion sivulle ja lisäät sisällön ilman mitään koodaustaitoja. Opetamme editorin käytön sinulle muutamassa minuutissa, jonka lisäksi netistä löytyy runsaasti ohjeita editorin käyttöön.

Lyhyesti vastattuna: uudet kotisivusi skaalautuvat kaikille laitteille. Pöytäkoneille, tableteille, älypuhelimille… Kotisivusi toimivat erinomaisesti ja näyttävät aina ammattimaisilta laitteesta riippumatta.

Kyllä! Luotettava ja turvallinen webhotelli kotimaisessa palvelinympäristössä varmistaa kotisivujesi moitteettoman toimivuuden vuorokauden ympäri. Lue ylläpidosta klikkaamalla tästä.

 

Jos sinulla on jo domain olemassa, voimme asentaa kotisivusi olemassa olevaan webhotelliisi tai siirtää domainin meidän ylläpitoomme. Olemme virallinen verkkotunnusvälittäjä.

Keskimääräinen toimitusaikamme on 6 arkipäivää, mutta tähän vaikuttaa asiakkaan vastausajat esimerkiksi ulkoasuehdotuksiimme, materiaalin toimituksen kesto asiakkaalta ja sivuston laajuus sekä asennettavat lisäosat. Jos kotisivuillasi on kiire, pyrimme tietenkin tekemään kotisivusi mahdollisimman nopeasti.

Kyllä löytyvät, mutta siihen menee aina hetki ennen kuin Google indeksoi uudet kotisivut. Asennamme sivuillesi myös erilaisia lisäosia ja tiedostaja parantamaan näkyvyyttä Googlessa.

Kyllä voit, meillä on 100% tyytyväisyystakuu. Jos et pidä suunnittelemistamme kotisivuista, voit aina päättää tilauksesi ilman mitään kuluja. Vasta kun hyväksyt suunnittelemamme ulkoasun kotisivuillesi, tilaus tulkitaan sitovaksi.

Ota yhteyttä

Kerro meille minkälaiset kotisivut haluaisit, olemme pian yhteydessä!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme