Powered by ZigaForm version 3.9.9.6.9

Verkkokauppa yritykselle

Toteutamme kaikilla laitteilla toimivan tyylikkään verkkokaupan yrityksellesi

WooCommerce verkkokauppa yritykselle

WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta, jolla saat tuotteesi myyntiin edullisesti ja nopeasti. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta verkkokaupan ylläpidosta, sillä WooCommerce verkkokaupan käyttö on helppoa kokemattomallekin. Ostosten tekeminen on helppoa myös mobiililaitteilla ja WooCommerce verkkokauppa täyttää helposti kaikki tämän päivän vaatimukset ja on nopeasti laajennettavissa myyntisi tai tuotemääriesi kasvaessa.

Voit valita verkkokaupan valmiilla ulkoasulla tai räätälöimme juuri sellaisen kaupan, jonka haluat. Kaikkiin kauppoihin on helposti integroitavissa monipuoliset maksu- ja toimitustavat toiveidesi mukaan. 

VALMIS

390 alv 0%
  • VALMIS-verkkokauppa on edullinen verkkokaupparatkaisu, joka toimitetaan käyttövalmiina muutamassa päivässä. Verkkokauppa toimitetaan valmiiksi asennettuna, asiakkaan valitsemalla ulkoasulla ja ulkoasuun tai kauppaan tehtävistä mahdollisista muutostöistä sovitaan tilauksen yhteydessä erikseen.
EDULLINEN

RÄÄTÄLÖITY

1450 alv 0%
  • RÄÄTÄLÖITY-verkkokauppa on alusta loppuun toiveidesi mukaan suunniteltu ja toteutettu. Saat verkkokaupan valmiiksi asennettuna ja täysin käyttövalmiina. Opetamme verkkokaupan käytön, jonka jälkeen hallitset kauppaasi täydellisesti ilman ulkopuolista apua.

WooCommerce verkkokaupan perusominaisuuksia

Tilausten hallinta

Saat kaikista asiakkaidesi tilauksista tiedon sähköpostiisi, jonka lisäksi kauppaan sisältyy tilausten hallintajärjestelmä.

Variaatiot

Lisää tuotteillesi variaatioita: väri- tai kokovaihtoehtoja ja aseta halutessasi jokaiselle variaatiolle oma hintansa.

Helppo käyttää

Tee muutokset tai lisää uusia tuotteita ja tuotevariaatioita muutamalla klikkauksella. Käyttö on helppoa ilman aiempaa kokemusta tai koodaustaitoja.

WordPress yhteensopivuus

WooCommerce on käytännössä WordPress verkkokauppa lisäosa, jonka ansiosta kauppasi on hakukoneystävällinen ja toimii sujuvasti myös mobiililaitteilla.

Myynnin raportit

Seuraa raporteilla myyntisi määrää, asiakkaidesi ostoshistoriaa ja varastotilannetta yhdestä näkymästä.

Monipuoliset maksutavat

Lisäämme kauppaasi Suomen suosituimmat maksutavat, esimerkiksi verkkopankki- ja korttimaksut. 

Varaston hallinta

Halutessasi lisäämme verkkokauppaasi varastonhallinnan ja saat automaatiset ilmoitukset esimerkiksi tuotteiden loppumisesta.

Ei kuluja

WooCommerce verkkokaupassa ei ole kiinteitä kuukausimaksuja.

Kaikki kotisivujen perusominaisuudet eivät sisälly EASY-kotisivupakettiin.

Ota yhteyttä

Kerro meille minkälaiset kotisivut haluaisit, olemme pian yhteydessä!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme

© 2019. Uudet Kotisivut.