Powered by ZigaForm version 3.9.9.6.9

WordPress kotisivut

Helposti muokattavat WordPress kotisivut Elementor Pro kotisivueditorilla

Miksi WordPress?

WordPress on ilmainen ja maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä

WordPress sisällönahllintajärjestelmä (CMS = Content Management system) on maailman eniten käytetty kotisivujen alusta syystä. WordPress perustuu avoimeen lähdekoodiin ja sen taustalta löytyy valtava yhteisö. WordPressiä kehitetään koko ajan ja siihen tulee jatkuvasti uusia päivityksiä, joka takaa kotisivujesi olevan aina ajan tasalla taustajärjestelmän osalta. WordPressin yksi ehdottomia vahvuuksia on laajennettavuus: saatavilla olevien lisäosien määrä on lähes rajaton (osa lisäosista on maksullisia ja osa ilmaisia) ja siihen voi helposti yhdistää vaikka WooCommerce verkkokaupan nettimyyntiä varten.

Kaikista kotisivuista yli 34% on toteutettu WordPressillä ja sen osuus kasvaa jatkuvasti, muiden sisällönhallintajärjestelmien suosion heikentyessä samanaikaisesti (lähde: W3Techs). WordPress ei vastoin yleistä käsitystä ole nykyään enää vain bloggaajien ja pienten yritysten kotisivualustana, vaan sitä käyttävät myös monet suuremmat yritykset helppokäyttöisyyden ja monipuolisuuden takia.

WordPressin yksi ehdottomia vahvuuksia on laajennettavuus

Helppokäyttöisyys?

WordPress kotisivuja on helppo muokata tekstin ja kuvien osalta ilman koodaustaitoja. Usein annetaan kuitenkin virheellisesti ymmärtää, että WordPress mahdollistaa helposti kotisivujen laajentamisen ja monipuolisemman muokkaamisen omatoimisesti. WordPress ei mahdollista tyylien asettelua tai monipuolisten elementtien lisäämistä sivustolle kovinkaan helposti, vaan tämä vaatii osaamista tai vastaavasti paljon uuden opettelua. Jos haluat vain muokata tekstejä silloin tällöin, WordPress pelkästään riittää mainiosti – mutta jos haluat lisätä kotisivuillesi mitä haluat, suosittelemme erillisen kotisivueditorin asentamista.

Elementor kotisivueditori

Elementor kotisivueditori on WordPress kotisivuihin asennettava visuaalinen muokkaustyökalu, jonka avulla kotisivujen muokkaaminen on huomattavasti helpompaa kuin pelkällä WordPressillä. Elementorin avulla voit tehdä samat muokkaukset kuin WordPressillä, jonka lisäksi saat käyttöösi kymmenittäin edistyksellisempiä muokkaustoimintoja. Voit lisätä uusia osioita ja toimintoja, kuten esimerkiksi hinnastot, painikkeet, kuvakelaatikot, luettelot, lomakkeet, laskurit, sliderit ja paljon muuta…

Elementorilla kotisivujen muokkaaminen on huomattavasti helpompaa kuin pelkällä WordPressillä

Elementor editori toimii helpolla Drag & Drop periaatteella: siirrät valitsemasi toiminnallisuuden sivunäkymään hiirellä ja lisäät haluamasi sisällön. Voit muokata osioiden ja toimintojen ulkoasua juuri kuten haluat monipuolisilla tyylivalinnoilla. Elementorin avulla voit luoda kotisivuillesi kokonaan uusia sivuja juuri haluamallasi sisällöllä ja kotisivusi kasvavat yrityksesi mukana.

Asennamme kaikkiin kotisivuihimme valmiiksi Elementor Pro kotisivueditorin ja opetamme käytön kotisivujen toimituksen yhteydessä.

Monipuolisuus

Kotisivujen monipuolinen laajentaminen ja muokkaaminen on erittäin helppoa kokemattomallekin käyttäjälle WordPressin ja Elementorin kotisivueditoreilla. Yhdistämällä nämä kaksi erinomaista työkalua, pystyt muokkaamaan kotisivujasi hetkessä menettämättä hermojasi.

Uusien sivujen ja sisällön lisääminen sivuille on helppoa. WordPress tarjoaa lukemattoman määrän erilaisia lisäosia (plugin), joista voit valita tarvitsemasi. Voit luoda kuvagallerioita, laskureita, ponnahdusikkunoita, lomakkeita tai vaikka salasanalla suojatun sivun kirjautuneita käyttäjiä varten – rajana on lähinnä oma mielikuvituksesi. Tarvittaessa voit aloittaa myynnin tai lahjoitusten keräämisen verkossa WordPressin tarjoamalla WooCommerce verkkokauppa-lisäosalla. Katso muutamia kotisivujen ominaisuuksia tai ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää.

WordPressiin voit helposti lisätä erilaisia mediatiedostoja ja kotisivusi sisältävät oman mediakirjaston, jonne ladataan kaikki kotisivuillasi käytettävät tiedostot (kuvat, videot, PDF-tiedostot, yms.). WordPress ja Elementor tukevat myös tunnetuimpia videotoistopalveluja (Youtube, Vimeo) ja videoiden tai kuvien lisääminen sivuille onnistuu hetkessä. Elementor mahdollistaa myös tyylien, animaatioiden ja erilaisten tehosteiden käytön näppärästi ja saat vaivattomasti “eloa” kotisivullesi. Luo hiiren liikkeen mukana liikkuva kuva, staattinen tausta, muotoillut ylä- ja alareunat osioille ja sijoita kaikki sivuillesi juuri kuten haluat.

WordPress on turvallinen

WordPress on lähtökohtaisesti turvallinen jatkuvan kehitystyön ansiosta, mutta jo sivujen asennusvaiheessa turvallisuuteen kannattaa kiinnittää hieman oletusasetuksia enemmän huomiota. WordPressin turvallisuutta on helppo parantaa useilla lisäosilla ja asennamme aina kotisivuillesi turvallisuutta parantavat lisäosat. Vaihdamme mm. WordPressin oletuksena tarjoaman kirjautumisosoitteen yksilölliseksi osoitteeksi ja teemme useita muita kotisivujesi turvallisuuteen vaikuttavia toimenpiteitä.

WordPress on suositeltavaa pitää ajantasalla päivittämällä uusimmat versiot säännöllisesti, jopa kuukausittain. Päivityksen yhteydessä kannattaa ottaa sivuista aina varmuuskopio ennen päivitystä ja varmistaa sivustolle asennettujen lisäosien yhteensopivuus uusimman päivitysversion kanssa. Jos päivityksen aikana tulee esimerkiksi yhteensopivuusongelmia, voit helposti palauttaa aiemman version varmuuskopioista. Tarvittaessa autamme asiakkaitamme päivityksessä ja meiltä saat jatkuvan ylläpitopalvelun kotisivuillesi edullisella kuukausimaksulla.

Miten saan uudet kotisivut?

Helposti - jätä meille yteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella ja soitamme sinulle pian. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

Kerro meille minkälaiset kotisivut haluaisit, olemme pian yhteydessä!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme